Solceller til private

Investér i fremtiden:
Professionel rådgivning til dit solcellevalg

Hos SA Teknik garanterer vi dig ikke blot omfattende erfaring og uovertruffen service, men også en konkurrencedygtig prisgaranti.

Nedenfor ser du vores forslag til solcelleanlæg uden batterier. Bemærk, at disse anlæg alle kan laves med en hybrid-inverter, så de er forberedt til batterier.

Solcelle anlæg uden batteri

Ønsker du at leve mere bæredygtig og være selvforsynet med en grøn energikilde så er et solcelleanlæg en oplagt og god mulighed til din bolig

Solceller hjælper dig med at opfylde energirammen

Pr. 1 januar 2018 er bygningsreglementet for 2018 (BR18) blevet minimumskravet for alt nybyggeri. Med det gældende bygningsreglement er et solcelleanlæg en nødvendighed ved det meste nybyg. Derfor oplever vi ofte forespørgsler efter såkaldte ‘energirammeanlæg’, der er små solcelleanlæg fra 1 til 3 kWp tilpasset til, at dit hus opfylder det ønskede bygningsreglement.Hvis du skal til eller er ved at bygge nyt, er et energirammeanlæg derfor et oplagt solcelleanlæg til dig.

Solcelle anlæg med batteri

Batteri til dit solcelleanlæg kan være en rigtig god idé

Med et hybridsolcelleanlæg, hvilket betyder at der er tilsluttet et batteri til anlægget, som gør det muligt at lagre overproduktionen på. Det vil i bedste tilfælde gøre dig selvforsynende med strøm i 8 måneder om året – forudsat hybridsolcelleanlægget er dimensioneret rigtigt.

Samt anlægget serviceres som anbefalet.

Brug vores kontakt formular til at kontakte os

SOLAR MANAGER

Solar Manager systemet hjælper dig med en optimal udnyttelse af den el, der produceres af dit solcelleanlæg, så du kan opnå en hurtigere tilbagebetaling af investeringen i dit solcelleanlæg.

Slut med at jonglere imellem flere apps med hver deres brugerinterface.
Når du bruger Solar Manager kan du nøjes med en app, det nemt og intuitivt.

Se i realtid hvor din solenergi strømmer til og hvorfra den aktuelt forbrugte strøm trækkes. Data gemmes i 10 sec. interval.

Med smart plugs og/eller relæ, som styres af Solar Manager, er der ingen grænser for hvad du kan bruge din solenergi til.

Med et månedligt overblik over dine tilsluttede enheder får du indsigt i dit forbrug og muligheder for optimering.

 

garant for kvalitet

Professionel rådgivning

Før du beslutter dig for at investere i et solcelleanlæg, er det essentielt med kvalificeret og professionel vejledning. Mange faktorer skal overvejes omhyggeligt – som f.eks. anlæggets størrelse, hvilket er afgørende for investeringens rentabilitet, samt solcellernes ydeevne og effektivitet.

Ved SA Teknik tilbyder vi omkostningsfri, professionel vejledning for at sikre, at du vælger den helt rette løsning til dit hjem. Vi står klar til at guide dig igennem valget og installationen af dit nye solcelleanlæg.

 

Kontakt SA TEKNIK

Skriv til os med spørgsmål eller forespørgsler